Homepage

Mire seVini  – Welcome !

SKYWAY tashme eshte nje REALITET !

Ketu do njiheni me Teknologjine me te re dhe Revolucionare te shpikur dhe zhvilluar nga Shkencetari Mr. Anatoly Yunitskij – #SkyWay – SwiGroup Invest

Rregjistrohu GRATIS e ndrysho te Ardhmen tende dhe te gjeneratave ne vijim

https://swigroup.org/5BCn

ZHVILLIMI I PROJEKTIT

Duke qenë anëtar i PROJEKTIT SKY WAY INVEST GRUP , JU NDIHMONI JO VETEM VEHTEN TUAJ, por edhe ata që janë rreth jush

PERMIRESIMIN E MJEDISIT
Rritja e “mushkërive të gjelbra” të planetit në zonën e Japonisë, Gjermanisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Holandës

SIGURIA
Parandaloni vdekjen dhe ruani jetën e mijëra njerëzve

DISPONIBILITETI
Nga qendra e Moskës në qendër të Shën Petersburg 1 orë dhe 40 minuta – vetem 500 rubla.

PERFITIME SHOQËRORE
Krijimi i vendeve të punës me pagesë të lartë
Hapësira e jashtme (COSMOS)
Planet për jetën, hapësirën të jashtme dhe për teknologjitë industriale

EFIKASITETI
Liter per karburant: 250 kilometra në një shpejtësi prej 500 km / orë, ose 2,050 km në një shpejtësi prej 100 km / orë

COMFORT
Udhëtoni me kënaqësi dhe pa lodhjen e transportit

POTENCIALET
Ekonomizimi për materialet e papërpunuara, energjinë, tokën, punën dhe financat me të paktën 10 herë rritje.

Mbi 1.300.000 NJERËZIT QE SOT BESOJNË NË PROJEKTIN SKY WAY

Benvenuti !

Qui ti verrà presentata l’ultima e rivoluzionaria tecnologia inventata e sviluppata dallo Scienziato Anatoly YunitskijSkyWay – SwiGroup Invest

Registrati GRATUITAMENTE e cambia il tuo futuro e le prossime generazioni

https://swigroup.org/5BCp

SVILUPPO DEL PROGETTO
Essendo un membro del progetto SKY WAY INVEST GRUP , NON AIUTIAMO SOLO NOI STESSI, ma anche tutti quelli che ci circondano.

MIGLIORAMENTO AMBIENTALE
La crescita del “polmone verde” del pianeta nelle aree del Giappone, della Germania, del Regno Unito e dei Paesi Bassi

SICUREZZA
Prevenire la morte e salvare la vita di migliaia di persone

DISPONIBILITA
Dal centro di Mosca al centro di San Pietroburgo 1 ora e 40 minuti – solo 500 rubli.

VANTAGGI SOCIALI
Creazione di posti di lavoro ben pagati
Spazio esterno (COSMOS)
Piani per la vita, lo spazio esterno e le tecnologie industriali

EFFICIENZA
Consumo Carburante / Litro : 250 chilometri a una velocità di 500 km / h, o 2.050 km a una velocità di 100 km / h

COMFORT
Viaggia con piacere e senza la stanchezza del trasporto

POTENZIALE
Economia per materie prime, energia, terra, lavoro e finanze con un aumento almeno di 10 volte.

Oltre 1.300.000  le PERSONE CHE CREDONO NEL PROGETTO SKYWAY ©

Copyright © 2017 Rsw-systems.com, Inc.