Kush Jemi / Who WE are

Anatoly Eduardovich Yunitskiy

SHPIKESI DHE PROJEKTUESI I PËRGJITHSHËM

Autori dhe dizajneri i përgjithshëm i teknologjive Yunitskiy string, Yunitskiy është kreu i dy projekteve te Organizates së Kombeve të Bashkuara, një anëtar i Federatës së Shkencave Hapësinore të URSS dhe autor i më shumë se 140 shpikjeve, 18 monografi dhe më shumë se 200 punime kërkimore.

Formimi:

1) inxhinier i kozmosit dhe transporteve
2) Patenten e njohur nga Ligji dhe aktin krijues
3) dizenjimi i ndërtesave shumëkatëshe dhe ndërtimi i infrastrukturës gjenerale SkyWay

Mr. Yunitskiy është Drejtor Ekzekutiv i Euroasian Railways Skyway Systems Ltd, me qender ne Londër, Britania e Madhe.

Awards ( Cmime ) :

1) dy medalje ari të Qendrës së Ekspozitave te Shteteve te Mbare-Rusise
2) Dy  ” Karroca te Arta -Golden Chariots ” në emërtimin “Projekti i vitit në Transport” tre fusha të cilësisë së artë ” Marka ruse -Russian Mark
3) titulli nderi ” Knight of Science and Art
4) 30 diploma nga ekspozita ndërkombëtare

21 answers by A.E. Yunitskiy  

21 Pergjigje ne gjuhen origjinale  Rusisht

100 questions and 100 answers to technical questions.

100 Pyetje dhe 100 Pergjigje ne gjuhen origjinale  Rusisht 

TEKNOLOGJIA E SKY WAY

TEKNOLOGJIA SKY WAY Krijon mundesine për të zbatuar dhe zhvilluar
Transportin e Udhëtarëve dhe Mallrave me shpejtësi të lartë ndërqytetare dhe ndershteterore.

* Transporti i udhëtarëve 

* Transporti i mallrave për të gjitha industritë

NË mes te MALEVE, PYJEVE, Vendeve me NGRICA te Perhereshme DHE VENDE TË TJERA me Veshtiresi per tu arritur !

REALIZIMI I PROJEKTIT DHE SHITJA E TEKNOLOGJISË SË SKY WAY ËSHTË PLANIFIKUAR te REALIZOHET BRENDA MUAJIT MAJ, 2017.

NË PREZANTIMIN E TEKNOLOGJISË SË SKY WAY KONTRATAT DHE MARRËVESHJET PRELIMINARE JANE MË SHUMË SE $ 140,000,000,000 PER TU NËNSHKRUAR.

ZBATIMI I KËSAJ TEKNOLOGJIE KËRKON FINANCIMIN MË TË LARTË TE FONDEVE edhe pse deri tani  ËSHTË INVESTUAR VETËM $ 240 000 000

Have a look at 15-stage development plan of RSW Systems Ltd 

( Ne kete LINK mund ti hidhni nje sy 15 Etapava kryesore te zhvillimit te Projektit – RUSISHT )

Teknologjia me e Re e Hekurudhave te Ajrit, shpikur dhe zhvilluar nga Shkencetari Rus Mr. Anatoly Yunitskij per te ndihmuar Planetin dhe per ta shpetuar ate nga Ngrohja Globale ….

SISTEMI I TRASPORTIT Revolucionar SkyWAY
Nje Ndryshim RRENJESOR  i TRASPORTIT Qytetar dhe atij te Mallrave
              SHANS , qe vjen vetem nje here ne JETE !  

E Ardhmja Juaj fillon SOT ,

e Nesermja do te jete vetem zgjedhja JONE !

 

Kush eshte SKYWAY ?

SkyWay eshte teknologjia me e re e Trasporteve e njohur edhe si “trasporti i Shines ” ideuar dhe zhvilluar nga Shkencetari Rus Zoti Anatoli Yunitskij .
Kjo Teknologji inovative leviz  ” siper tokes ” me rrota vagonesh hekurudhor te shpejtesise se larte mbi struktura speciale çeliku dhe çimentoje te kompresuar ne menyre perfekte mbashtetur mbi suporte te ankoruara ne Toke .
Misioni i SkyWay eshte te arrije te zoteroje nje te treten e merkates boterore te trasporteve boterore ne sherbimet e levizjeve si te pasagjereve ashtu edhe te mallrave per nje vlere prej 30 Trilion dollaresh brenda vitit 2030.
______________________________

 

Intervista e #JoeArtidFejzo ne Emisionin #URA ne Radio Televizionin #Shqiptar #Rtsh .. Jeta mes Artit te Muzikes, Kenges dhe Biznesit ..
Risite e #Trasportit me te ri Ekologjik #SkyWay … lidhja mes nje te ardhmeje te ndritur qe mund ti ndryshoje komplet tipologjine e trasporteve si ne Njerez ashtu edhe ne Mallra nje Shteti duke fuqizuar Turizmin dhe shkembimet e te mirave Materiale nje Kombi e me tej …
Per tu rregjistruar GRATIS ne kete te Ardhme ndiq linkun: https://swigroup.org/5CFL P
er me shume informacione rreth Projektit dhe Teknologjise SKYWAY mund te vizitoni Faqen Zyrtare te SkyWay Albania & Balkans http://www.SkyWayAlbania.com 
#JoeArtidFejzo‘s Interview on #URA Radio on National #Albanian #TV #Rtsh .. Life between Art of Music, Song and Business ..
#SkyWay‘s newest Ecological Exit SKYWAY the connection between a bright future that can change the whole type of transport both in humans and goods in a state by strengthening tourism and the exchange of goods between nations and further …
To register FREE in this Future follow the link: https://swigroup.org/5CFL For more information about SKYWAY Project and Technology
you can visit the SkyWay Albania & Balkans Official Website http://www.SkyWayAlbania.com