Eja edhe TI te njohesh Akademine Private te Biznesit dhe si te ndihmojme Planetin nga Ngrohja Globale ! Cdo te merkure ora 21,oo prezantimi dhe Njohja me SKYWAY ….

Joe Artid Fejzo & SkyWay Albania & Balkans Ju Fton ne Webinarin Formativ :
SKYWAY .. e Ardhmja eshte Sot ! Nje mundesi e Re per te ndryshuar Jeten tone, te femijve dhe Brezave qe vijne .. Behu Aksioner i Ndryshimit Ekologjik te Trasporteve ne te Gjithe BOTEN !
Eja edhe TI te njohesh Akademine Private te Biznesit dhe si te ndihmojme Planetin nga Ngrohja Globale ! Cdo te merkure ora 21,oo prezantimi dhe Njohja me SKYWAY ….
#Build SKYWAY .. Save the Planet !

Mund te shkarkoni Aplikacionin ZOOM dhe te hyni nga PC, Mac, Linux, iOS or Android
duke ndjekur Linkun :
https://zoom.us/j/209358595?pwd=chnibsR28iVfaiGlYNAwmg

Password: skyway2017

Meeting ID: 209 358 595

me rrespekt

Joe Artid Fejzo

Leader SKYWAY Albania & Balkans
www.SkyWayAlbania.com
+393389452308 √ +355697733309
skywaybalkans@gmail.com √ skywayalbania@gmail.com

Rregjistrohu GRATIS ne kte te Ardhme te shkelqyer .. Kliko

https://swigroup.org/5CFL 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.