FalemiNderit te gjitheve ! Hyme ne Fazen 12 te Projektit SKY WAY !!!! Welcome to the Future … Today !

 

 

 

#FalemNderit nga zemra për të gjithë Partnerët, Agjentet, Konsulentet dhe Menaxheret  #SKYWAY të #TEAM – Skuadres tonë ne Itali, Rumani, Shqipëri, Ballkan dhe kudo ne BOTE !! Ne jemi në të njëjtën #TREN të Autostrades se AJRIT … sepse nuk e di nëse mund ta quajmë Tren ose një Transportues Fluid i Endrave tona … që Z. #YUNITSKIY ka bërë së bashku me z . Hovratov … dhe më vjen keq për ata që do të qëndrojnë jashtë kësaj të ardhmeje të mrekullueshme .. por nga ana tjetër ky Transport Ekologjik do të ketë udhëtarët e tij të zakonshëm … dhe pronarët me fat Bashke-Pronarët SWIG që do të çojne HISTORINE në një kapitull të ri …. W #SkyWay … dhe Jete te gjate të gjithë neve te Familjes se Madhe SWIG !!!!!

#BuildSkyWay … #SaveThePlanet !!

🍀🔝🔝🔝🤝✨🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝

https://www.facebook.com/groups/441319286247537

°°°°°°   SkyWay SWIG Albania & Balkans    °°°°°°°

 

 

 

 

#GRAZIE di CUORE a Tutti i Partner, AGENT ,Consulent e MANAGER #SKYWAY nel Nostro #TEAM Italia, Romania, Albania , Balkans & WORLD !! siamo nello stesso #TRENO delle Autostrade d’ARIA … che non so se la posso chiamare #Treno o un Fluido Trasportatore dei nostri #SOGNI … che Mr . #YUNITSKIY ha realizzato insieme a Mr. #Khovratov… e mi spiace per coloro che rimaranno Fuori da questo Meraviglioso futuro .. ma d’altronde questo Trasporto Verde avrà i suoi Soliti Passeggeri … e i fortunati ComProprietari SWIG che porteranno la STORIA verso un Nuovo Capitolo …. W #SkyWay … e Viva tutti NOI della Grande Famiglia SWIG !!!!!

🍀🔝🔝🔝🤝✨🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝🚝

https://www.facebook.com/groups/711769772366020

°°°°  SwiGroup  Italia Romania Albania & World   °°°°

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.